Cardinael

Waar je lekker eet aan verteerbare prijzen
Un lieu de découverte et de convivialité

Prikbord

MENU traiteur

Dit weekend stellen we volgend menu traiteur voor, met keuze vis of vlees,
op vrijdag 27/03, zaterdag 28/03, zondag 29/03/2020

Ce weekend nous vous proposons un menu traiteur, viande ou poisson,
le vendredi 27/03, samedi 28/03, dimanche 29/03/2020

MENU

Bloemkoolroomsoep 
Velouté de chou-fleur

Varkenshaasje | gebakken witloof | aardappelgratin | mosterdsausje
Filet de porc | chicon | gratin dauphinois | sauce à la moutarde

of / ou

Zeetongrolletjes | fijne groentjes | aardappelpuree | witte wijnsaus
Roulades de soles | légumes | purée | sauce vin blanc

Poire Belle-Hélène:
Chocolade-brownie | mousse van peer | vanillesaus
Brownie au chocolat | mousse de poire | crème anglaise

Menu € 25 p.p.

Bestellingen afhalen: 
vrijdag tot 18u
zaterdag tot 18u
zondag (voor middag en avond) tot 13u

Retirer les commandes:
vendredi jusqu’à 18h
samedi jusqu’à 18h
dimanche (midi et soir) jusqu’à 13h

 

 

PaasMENU zondagmiddag 
12-04-2020
dimanche
midi MENU de Pâques

Amuse APERO Hapje

Gepaneerde koolvisfilet | kleine geurige courgettes |
witte asperges | mousselinesaus
Filet de lieu noir pané | courgettes |
asperges blanches | sauce mousseline

Sorbet

Lamsteak | jonge groentjes | aardappelgratin |
zacht tijmsausje
Steak d' agneau | légumes saisonniers |
gratin dauphinois | sauce au thym

Abrikozensorbet | noga-ijs | vers fruit
Sorbet abricot | glace nougat | fruit frais

Café ou thé | Koffie of thee

LIVE MUSIC

Menu € 55,00p.p. excl. boissons/dranken
Réservez déja votre table
Tijdig reserveren


 


Prikbord
Suggesties

MARS MAART


vanaf donderdag 5 maart 
à partir du jeudi le 5 mars

Entrées - Voorgerechten
Ravioli | gebakken inktvis | scampi | verse dille
Ravioli au calmar frit  | scampi | aneth frais
€ 16,00

Tartaar van Meritus | aardappelchips | balsamico
Tartare de Meritus | pommes chips | balsamique
€ 16,00

Plats – Hoofdgerechten
Gegrild speenvarken | gestoofde groenten | aardappelgratin | mosterdsausje
Cochon de lait grillé | légumes étuvés | gratin dauphinois | sauce moutarde
€ 25,50

Pladijzenwit | courgettenpuree | gefruite aubergine | zacht paprikasausje
Blanc de plie | purée de courgettes |  aubergine frite | sauce au paprika
€ 26,00

Spies van ossenhaas | breydelspek | zuiderse ratatouille | gefruite krielaardappelen
Brochette de filet pur | lard Breydel | ratatouille du sud |
pommes de terre nouvelles frites
€ 26,00

Desserts – Desserten
Zwarte-Woud-dessert : chocolademousse | kirschlikeur | biscuit | fondantchocolade
Fôret Noire: mousse au chocolat | kirsch | biscuit | chocolat fondant
€ 9,00

Belle Hélène : chocoladebrownie | mousse van peer | stukjes peer
Belle Hélène :brownie au chocolat | mousse de poire | morceaux de poire
€ 9,00 



Openingsuren

Beste klanten
Om jullie verder te blijven bedienen, ondanks de sluiting van ons restaurant (vanaf zaterdag 14/03) wegens het corona-virus,
bieden wij de suggesties van maart aan in afhaaldienst.
Ook andere gerechten zijn bespreekbaar.Dit weekend bereiden we een wwek-menu, zie MENU-TRAITEUR
Afhalen, op vrijdagavond, zaterdagen en zondagen, kan enkel na bestelling telefonisch of per e-mail.

Chers cliënts
A cause du “Corona” le Cardinael sera fermé à partir du samedi 14/03.
Afin d’ assurer notre service, nous vous proposons 
les suggestions du mois de mars en service traiteur
D’ autres plats sont négociables. Nous préparons aussi un MENU-TRAITEUR.
Retirer les plats les vendredis soir, les samedis, les dimanches sur rendez-vous,
et uniquement par commande téléphonique ou par e-mail. 

 

           
  Donderdag / Jeudi 12-14h   18-22h  
  Vrijdag / Vendredi 12-14h   18-22h  
  Zaterdag / Samedi     18-22h  
  Zondag / Dimanche 12-   21h   
           

voor GROEPEN, ook op andere dagen
na afspraak 
les autres jours, pour groupes...
sur rendez-vous.

 

 



Offrez un chèque-cadeau !
Een cadeaucheque van de Cardinael valt in de smaak .